Available Filters

Le Papillon trouwjurken


Le Papillon trouwjurken zijn ontworpen door een Nederlandse ontwerper genaamd Modeca. Hoe leuk zou het zijn om op jullie dag een jurk te dragen van een Nederlandse ontwerper? Dit Nederlandse merk komt ieder jaar met een nieuwe collectie eenvoudige en stijlvolle jurken. Iedere collectie is stijlvol, uniek, soms uitdagend maar bovenal altijd schitterend. Bovendien sluit deze collectie vandaag de dag compleet aan bij de fashionista van alledag.

Filter

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Le Papillon by Modeca

Het Nederlandse bruidsmode merk Modeca begon in 1946 als kleine winkel voor onder andere knopen en kant. Na verloop van tijd begon Modeca zich bezig te houden met het ontwerpen van met de hand gemaakte bruidsjurken en trouwjurken. En met succes, want het bedrijf bloeit sindsdien op. Door de jaren heen heeft dit merk zich ontwikkeld tot een internationaal bruidsmodemerk dat grote indruk maakt.

Al meer dan 70 jaar lang zorgt deze brand ervoor dat bruiden er op hun mooist uit zien op dé dag. Le Papillon by Modeca heeft een prachtige bruidsmode collectie ontworpen die bestaat uit glamour en romantische trouwjurken.

Van hoge kwaliteit

Iedere trouwjurk uit de Le Papillon bruidsjurken collectie wordt stuk voor stuk gemaakt van de meest kwalitatieve materialen. Dat blijft zeker niet onopgemerkt. Je kunt meteen zien dat de Le Papillon bruidsjurken van hoge kwaliteit zijn. Iedere bruidsjurk is elegant, stijlvorm en modern. Bovendien geeft een trouwjurk van Le Papillon de bruid karakter en zijn ze soms uitdagend. Maar ze zijn vooral altijd schitterend!

Eenvoudig en stijlvol

Een Le Papillon by Modeca bruidsjurk is speciaal ontworpen voor de bruid die op haar dag een sexy en modieuze uitstraling wil hebben. “Make magic happen for all brides”, is niet voor niets de slogan van dit merk. De collecties bestaan uit trouwjurken van zachte stoffen en slankgesneden silhouetten en zijn ook voor grote maten voorradig. Bovendien zijn de laatste trends op modegebied er ook nog eens in verwerkt.

Prachtige trouwoutfit

Naast Le Papillon bruidsjurken, vind je in onze collectie ook andere items die je trouwoutfit als bruid helemaal tot een compleet plaatje maken. Onder een trouwjurk draag je natuurlijk ook nog prachtige bruidslingerie, zodat de jurk je echt als gegoten zit. Maar ook bijpassende bruidsschoenen en accessoires zoals oorbellen en een ketting kunnen echt niet ontbreken. Deze items en een glimlach op het gezicht van de bruid zorgen voor de finishing touch.

“Maak een afspraak en pas je droomjurk in onze boutique!”