TROUWJURKEN TRENDS VAN 2024

Ben je op zoek naar de nieuwste trouwjurken trends van 2024? Dit jaar staat in het teken van nieuwe en opvallende bruidsmode trends die de zoektocht naar jouw droomjurk nog spannender kunnen maken. Van clean en simpel tot gedurfde statement dresses, de bruidsmode van dit jaar heeft voor elk type bruid iets te bieden. Ontdek hier een overzicht van alle bruidsmode trends in 2024 die jou kunnen helpen in de zoektocht naar dé perfecte trouwjurk. Welke trend is jouw fave?

UNIEKE STIJLEN VOOR DE MORDERNE BRUID

In de nieuwe wereld van bruidsmode trends staat verandering centraal. It’s all about change. Traditionele A-lijn jurken maken voor de gedurfde, unieke modellen, met de elegante fishtail als voorbeeld. Deze vernieuwing in bruidstrends geeft je de mogelijkheid om meer unieke stijlen te omarmen die passen bij jouw persoonlijkheid.

CLEAN EN SIMPEL

In 2024 draait alles om minimalisme. Denk hierbij aan een clean en simpel ontwerp met prachtige verfijnde details. Maar ook aan strakke lijnen en subtiele elegantie, die je droomjurk opvallend maar toch eenvoudig maken. Zie jij jezelf al trouwen in een klassiek en elegant exemplaar, zonder de toevoeging van glitter of kant? Ideaal voor de bruid die houdt van stijlvolle elegantie. Een trouwjurk hoeft namelijk helemaal geen glitters of kant te hebben om op te vallen op jullie wedding day.

ELEGANTE DETAILS

Een andere opvallende bruidsmode trend is de opkomst van subtiele seethrough elementen in trouwjurken. Sexy! Hierbij kun je denken aan transparante mouwen of details in de body, voor een verfijnde look maar gewaagde look. Een bijzondere variant binnen deze trend zijn de cut-outs, geplaatst bij de taille aan beide zijden. Deze cut-outs laten kleine stukken huid zien die de jurk niet alleen een traditionele, maar ook een hele sexy uitstraling. You go girl!

TIJDLOZE STATEMENT MOUWEN

Mouwen zijn dit jaar niet zomaar een detail, maar zijn een belangrijk stijlkenmerk geworden. Of je nu kiest voor een eenvoudig ontwerp dat de nadruk legt op elegantie, of juist voor een over-the-top statement met kant, pailletten en glitters. Deze trouwjurken trend geeft bruiden de vrijheid om hun creativiteit te uiten via hun trouwjurk, waarbij mouwen een belangrijk onderdeel worden. En bestaat de kans dat het op de wedding day heel warm is? Kies dan voor een prachtexemplaar met korte mouwen of mouwen die gemaakt zijn van een luchtig materiaal. Wat vind je bijvoorbeeld van een speelse off-shoulder dress? Als jullie in de winter trouwen kun je kiezen voor een lange mouw, of een lekker warme bolero.

STRALEND EN VROUWELIJK

In 2024 ligt de nadruk vooral op jouw schoonheid. You know what I mean, right? De focus op vrouwelijke elegantie wordt benadrukt doordat de vormen in de jurken geaccentueerd worden. Denk aan silhouetten, decolletés en lijnen die de taille perfect benadrukken. Deze trend zorgt ervoor dat bruiden zich zelfverzekerd en stralend voelen op hun grote dag. Show that confidence girl!

JOUW GIDS VOOR DE PERFECTE TROUWJURK IN 2024

Benieuwd naar de verschillende trouwjurken die jij op jouw grote dag zou kunnen dragen? We got you! Deze populaire merken sluiten perfect aan bij de nieuwste trouwjurken trends van 2024:

LET'S TALK WEDDING DRESSES

Heb je een vraag over deze trends? Neem contact met ons op and let’s talk about wedding dresses. Via ons contactformulier, kun je gemakkelijk jouw vraag stellen. Wacht niet langer en ontdek de magie van het vinden van de perfecte trouwjurk bij My Vintage Boudoir.

Meer berichten

trouwjurk-lichaamsvorm
Waar wordt een trouwjurk van gemaakt?
Trouwjurken trends van 2024
Trouwen in een jumpsuit: orgineel en stoer