Enzoani trouwjurken

Wil je trouwen in een Enzoani bruidsjurk? De nieuwe collectie trouwjurken van Enzoani is in één woord stunning. De nieuwe collectie zit vol kant en is gemaakt voor sexy curves. Ben jij een bruid die wel houdt van een sexy pasvorm en een royaal gebruik van kant? Dan past een Enzoani trouwjurk zeker bij jou. De prijzen van deze trouwjurken liggen tussen de 2000 en 4000 euro. Bekijk hieronder de gehele collectie bruidsjurken van dit prachtige bruidsmodemerk en maak een pasafspraak. En vertel, in welke trouwjurk zeg jij volmondig ja tegen de liefde van jouw leven?

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Adembenemende Enzoani bruidsjurk

Kiezen voor een Enzoani bruidsjurk betekent kiezen voor een adembenemende bruidsjurk in een moderne stijl, gemaakt van elegante stoffen. Iedere bruidsmode collectie draait om het uitstralen van een innovatieve stijlen en stoffen en exemplaren van hoge kwaliteit. Alle jurken uit de collectie van dit prachtige merk zijn romantisch en exclusief.

Van een kanten trouwjurk met een lage back-drop tot een aansluitende japon die je vrouwelijk vormen extra accentueert: een trouwjurk van Enzoani zorgt voor een onvergetelijke bruiloft.

Meest perfecte pasvorm

Naast modern, elegant en exclusief, staat een bruidsjurk van Enzoani ook voor de perfecte pasvorm. De focus ligt bij het maken van deze trouwjurken wordt gelegd op het creëren van een perfecte pasvorm. De standaardmaten zijn dan ook gericht op een lichaam met vrouwelijke vormen, zodat de jurk overal goed aansluit.

Zodoende vind je altijd de ideale trouwjurk die jouw vrouwelijke vormen mooi uit laten komen. Wij zijn namelijk van mening dat je prachtig bent, of je nou maat 34 draagt of plussize bent. Laat die vrouwelijke vormen dus vooral zien. You’re gorgeous! In onze winkel hebben wij altijd de meest gangbare maten wel op voorraad, evenals grote maten (vanaf maat 48).

Uitgebreide collectie

Wie een Enzoani trouwjurk in Nederland wil kopen, heeft geluk dat ze bij ons terecht zijn gekomen. My VINTAGE BOUDOIR is één van de selecte groep Enzoani-dealers in Nederland waar je de Enzoani trouwjurken collectie kunt vinden. Bij ons in de winkel kun je heerlijk ongestoord Enzoani trouwjurken en bruidsjurken van andere bruidsmode collecties passen, zoals de Sandra. Bij ons wordt de hele bruidszaak namelijk voor jou en je entourage gereserveerd als je een afspraak maakt. Bekijk ook ons ruime aanbod trouwjurken van andere merken.

Enzoani trouwjurk prijzen

De bruidsmode van Enzoani staat bekend om de moderne couture jurken, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van elegante stoffen. Kijk maar eens naar de Sarah of Sadie van Enozani. In deze collectie voert kant absoluut de boventoon en wij vinden het prachtig! Deze fantastisch elegante collectie zit vol bruidsjurken in een gewéldig segment.

Een Enzoani trouwjurk is een trouwjurk met de focus op een perfecte pasvorm. Het is couture, sexy en iedere jurk bevat vele (subtiele) details. Je budget moet wel toereikend zijn als je een Enzoani trouwjurk wilt kopen, maar dan heb je ook een onvoorstelbaar mooie bruidsjurk waar je tijdens de wedding veel plezier aan beleeft. Maar ook na die tijd roept de jurk na het zien nog veel warme gevoelens op. Alle prijzen die wij hanteren voor bruidsmode zijn op aanvraag.

De léukste bruidswinkel 

Kies jij voor de zoektocht naar jouw bruidsjurk voor ANKii | My VINTAGE BOUDOIR? Dan mag jij je alvast verheugen op de léukste passessie ever.., lees onze klantrecensies maar eens op ‘The Perfect Wedding’