Curves by Rebecca Ingram trouwjurken

Hey daar! Ben je klaar om te stralen op jouw grote dag? Maak kennis met de betoverende Curves collectie van Rebecca Ingram, verkrijgbaar bij My Vintage Boudoir. Deze collectie trouwjurken heeft eigenlijk wel voor ieder wat wils en is zeer divers. De prijzen van deze trouwjurken liggen tussen de 1700 en 3000 euro.

Toont alle 4 resultaten

Jouw Droomjurk voor een Ongelooflijke Bruiloft

In de Curves collectie van Rebecca Ingram vind je jouw perfecte trouwjurk die jouw figuur en persoonlijkheid op prachtige wijze tot uiting brengt. Elk ontwerp is met passie en vakmanschap gemaakt, met aandacht voor de kleinste details. Of je nu een zandloperfiguur hebt, een volle boezem of prachtige rondingen, deze jurken zijn er om jou te laten stralen op jouw speciale dag.

Kwaliteit en Elegantie in Harmonie

Rebecca Ingram staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit en elegantie. De trouwjurken in de Curves collectie zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en zijn gedetailleerd met prachtig kantwerk, fonkelende accenten en verfijnde borduursels. Elke jurk is een meesterwerk op zichzelf, ontworpen om jou te laten stralen terwijl je de show steelt op jouw bruiloft.

Een Unieke Ervaring met Persoonlijk Advies

Bij My Vintage Boudoir begrijpen we dat het vinden van de perfecte trouwjurk een spannend avontuur is. Onze ervaren stylisten staan klaar om jou te begeleiden en persoonlijk advies te geven bij het kiezen van jouw droomjurk. We creëren een ontspannen en speelse sfeer, zodat jij je comfortabel voelt terwijl je de jurken past en ontdekt welke het beste bij jou past.

Vind Jouw Betoverende Trouwjurk bij My Vintage Boudoir

Laat je betoveren door de Curves collectie van Rebecca Ingram bij My Vintage Boudoir. Ontdek de jurk die jouw rondingen omarmt en jou laat stralen op jouw speciale dag. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en jouw trouwjurk te vinden! Je een e-mail sturen naar info@myvintageboudoir.nl of telefonisch een afspraak maken  06-57588080 op een tijdstip en dag naar keuze en vervolgens bij ons genieten van jouw pasmoment, in alle rust.