MY VINTAGE BOUDOIR

KOM LANGS IN ONZE WINKEL

MY VINTAGE BOUDOIR

Wat geweldig dat jij in onze beeldschone ‘My Vintage Boudoir’ bruidswinkel jouw trouwjurk komt vinden! In deze prachtige New York Style bridalstore vind je honderden te gekke bruidsjurken in maat 34 t/m 42 die direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Dat is natuurlijk héerlijk voor een Last-Minute bruiloft. Maar ook als je over een aantal maanden pas trouwt, is het heel erg fijn dat je zeker weet dat jouw bruidsjurk ruim op tijd gereed is voor jullie grote dag! In het naastgelegen bruidsmodeatelier maken we alle trouwjurken perféct op maat!

In de My VINTAGE BOUDOIR bruidswinkel koop je de trouwjurken dus DIRECT UIT VOORRAAD en is er dus regelmatig een wisselende collectie!

See ya soon Lovelies! – ANKiiJE TROUWJURK PASSEN

Check tijdig de nog beschikbare pastijden voor deze bruidswinkel. De agenda is vaak al ruim vantevoren volgeboekt maar als je écht snel wilt, dan doen we uiteraard ons uiterste best om een plekje te vinden voor jou en je gezelschap. Je mag in deze winkel tot wel 5 éxtra gasten meebrengen, en we reserveren de héle bruidswinkel exclusief voor jou en jouw gasten. Wat een feest!

GET INSPIRED…

LOGO