Beautiful by Enzoani trouwjurken

Beautiful by Enzoani is het sprankelende zusje van bruidsmodemerk Enzoani. Onlangs is de collectie van Beautiful by Enzoani van naam gewijzigd en heet het nu Étoile, maar beschikt het nog altijd over dezelfde prachtige stijlen en pasvormen waarvan de prijsklasse tussen de 1700 en 3000 euro ligt. Bekijk de trouwjurken collectie van dit populaire label op onze website. Een Beautiful by Enzoani trouwjurk gevonden die je graag in het echt wilt bewonderen? Maak online een pasafspraak, we heten je graag welkom in onze bruidsmodewinkel.

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Beautiful by Enzoani: dromerig, maar toch sprankelend

Dromerig en romantisch, maar toch jeugdig en sprankelend: dat is kenmerkend voor elke Beautiful by Enzoani trouwjurk. De trouwjurken uit deze bruidsmodecollectie zijn geschikt voor de bruid die altijd heeft gedroomd van een sprookjesbruiloft. Vervaardigd van materialen zoals tule, satijn en kant, en vervolgens afgewerkt met kanten applicaties om de wedding look helemaal af te maken. Ben je verliefd geworden op een Beautiful by Enzoani trouwjurk? Je hoeft je geen zorgen te maken over de pasvorm, deze is namelijk subliem.

Blue by Enzoani

Enzoani beschikt naast Beautiful by Enzoani over nog een zusje: Blue by Enzoani. De trouwjurken uit deze collectie zijn stuk voor stuk sexy, elegant en tijdloos. Ben jij een toekomstige bruid die ernaar uitkijkt om in een unieke trouwjurk de show te stelen? Dan is Blue by Enzoani misschien dé collectie voor jou. Doordat deze collectie uit verschillende stijlen bestaat, zit er voor elke bruid wel een prachtexemplaar tussen. Ook hier kun je rekenen op een fenomenale pasvorm.

Passessie in de winkel

De zoektocht naar de trouwjurk van je dromen is natuurlijk niet compleet zonder een persoonlijke passessie. Door online een pasafspraak te boeken, zorgen wij ervoor dat onze bruidsmodewinkel My Vintage Boudoir twee uur lang exclusief voor jou is gereserveerd. Dit geeft je alle ruimte en tijd om met behulp van onze stylisten trouwjurken te bekijken en te passen die voldoen aan jouw wensen. Trommel je familie en vrienden op en we maken er samen een onvergetelijke ervaring van!

Maak een exclusieve pasafspraak!

Verheug je je er al op om een van de betoverende Beautiful by Enzoani trouwjurken te passen? Maak een exclusieve pasafspraak, we verwelkomen jou en je gezelschap graag! Maar ook voor vragen over de Beautiful by Enzoani collectie of andere trouwjurken kun je contact opnemen. Neem telefonisch contact op door te bellen naar 06-57588080 of stuur een e-mail naar info@myvintageboudoir.nl.