Curves by Bridalstar trouwjurken

De Curves by Bridalstar bruidsmode collectie heeft de trouwjurk waar jij altijd al van hebt gedroomd. Curves, grote maten, een maatje meer of plus size? De specialisatie van Bridalstar is plus size modellen, waarvan de maten beginnen vanaf 46 en de prijzen van de trouwjurken tussen de 1700 en 2500 euro liggen. Ben jij op zoek naar een dromerige en elegante Bridalstar bruidsjurk? Bekijk de jurken uit de Curves by Bridalstar bruidsmode collectie op onze website. Nu al benieuwd hoe je eruit zal zien in een van deze plus size trouwjurken? Maak een pasafspraak bij My Vintage Boudoir! Hopelijk zien we je snel.

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Curves by Bridalstar: bruidsmode voor een maatje meer

Bridalstar staan bekend om hun romantische trouwjurken. Ook voor de toekomstige bruid met een maatje meer hebben wij een beeldschone collectie in onze bruidswinkel! Ben je een liefhebber van strapless, kanten mouwtjes of off-shoulder? Klassiek wit of modern ivory, wat romantiek en elegantie uitstraalt? De designers van Bridalstar hebben overal aan gedacht en zorgen ervoor dat jij gezien mag worden op je trouwdag.

Rondingen om mee te pronken

Een trouwjurk die prachtig aansluit en je laat pronken met je rondingen? Say yes to the dress! In een grote maten Bridalstar bruidsjurk loop je vol trots naar het altaar. Doordat Bridalstar gespecialiseerd is in curvy bruiden, weten zij precies waar zij extra aandacht aan moeten besteden zodat jouw figuur er perfect uitkomt.

Persoonlijke passessie

Als bruidswinkel vinden wij het belangrijk dat jij als bruid ruim de tijd krijgt om trouwjurken te bekijken en te passen. Tijdens de passessie is de winkel twee uur lang exclusief voor jou en wie je ook meeneemt. Je eigen stylist verwelkomt en adviseert je over de Bridalstar bruidsmode collectie onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee en iets lekkers. Samen vinden wij de Bridalstar trouwjurk van je dromen.

Maak een pasafspraak bij My Vintage Boudoir

Curves by Bridalstar bruidsmode passen? Boek online een pasafspraak bij My Vintage Boudoir en neem je familie en vriendinnen mee naar onze bruidswinkel. Ons ervaren team van stylisten helpt je met veel zorg en plezier tijdens de zoektocht naar de ultieme Bridalstar trouwjurk. Heb je vragen of wil je informatie ontvangen over de Curves by Bridalstar bruidsmode collectie of de mogelijkheden tijdens de pasafspraak bespreken? Neem telefonisch contact op door te bellen naar 06-57588080 of stuur een e-mail naar info@myvintageboudoir.nl.