THE GRAND DIVA

DE MOOISTE TROUWJURKEN VOOR GROTE MATEN

PLUSSIZE BRUIDSWINKEL

THE GRAND DIVA

Voor onze Plussize Diva’s hebben we een waanzinnig mooie in-store collectie van moderne, trendy, klassieke én uberhippe Bruidsjurken in een te gékke bruidswinkel. Je kunt ze gewoon in je éigen maat passen, wel zo fijn!

In ‘The Grand Diva’ bridalstore vind je enorm veel prachtige bruidsjurken van vooraanstaande bridaldesigners in maat 44 t/m 60 die direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Dat is natuurlijk héerlijk voor een Last-Minute bruiloft.., maar ook als je over een aantal maanden pas trouwt, is het heel erg fijn dat je zeker weet dat jouw bruidsjurk ruim op tijd gereed is voor jullie grote dag! Meerdere merken hebben een eigen curves collectie vol met prachtige plussize trouwjurken. Neem snel een kijkje en kom langs in onze bruidswinkel om ze te passen!

LET’S MEET SOON!THE BEST BRIDAL EXPERIENCE ÉVER!

Unieke belevenis bij onze bruidswinkels!

Naast de prachtige grote maten collectie zijn ook de bruidsjurken in maat 34 t/m 42 direct uit voorraad leverbaar in de My Vintage Boudoir winkel. Ook hebben we te gekke bruidsjurken in The Great Gatsby of Peaky Blinders stijl. Deze jurken in maat 34 t/m 48 zijn te vinden in de bruidswinkel Lady Fitzgerald.

Check tijdig de nog beschikbare pastijden voor onze bruidswinkels. De agenda is vaak al ruim van tevoren volgeboekt maar als je écht snel wilt, dan zoeken we met Liefde de laatste nog beschikbare pastijden in deze toffe grote maten trouwjurken winkel voor je!

LET’s GET YOU INSPIRED…

LOGO