THE GRAND DIVA

DE MOOISTE TROUWJURKEN VOOR GROTE MATEN

PLUSSIZE BRUIDSWINKEL – THE GRAND DIVA

Voor onze Plussize Diva’s hebben we een waanzinnig mooie in-store collectie van moderne, trendy, klassieke én uberhippe Bruidsjurken in een te gékke bruidswinkel. Je kunt ze gewoon in je éigen maat passen, wel zo fijn!

In ‘The Grand Diva’ bridalstore vind je enorm veel prachtige bruidsjurken van vooraanstaande bridaldesigners in maat 44 t/m 60 die direct uit voorraad geleverd kunnen worden. Dat is natuurlijk héerlijk voor een Last-Minute bruiloft.., maar ook als je over een aantal maanden pas trouwt, is het heel erg fijn dat je zeker weet dat jouw bruidsjurk ruim op tijd gereed is voor jullie grote dag! In ons eigen bruidsmodeatelier in dezelfde straat maken we jouw bruidsjurk perféct op maat!

LET’S MEET SOON!

Check hieronder voor meer online inspiratie!

… en verheug je alvast, want in onze Bruidswinkels kun je nog veel méer prachtige Curvy Dresses verwachten!THE BEST BRIDAL EXPERIENCE ÉVER!

Unieke belevenis bij onze bruidswinkels!

Check tijdig de nog beschikbare pastijden voor deze bruidswinkel. De agenda is vaak al ruim van tevoren volgeboekt maar als je écht snel wilt, dan zoeken we met Liefde de laatste nog beschikbare pastijden in deze toffe grote maten trouwjurken winkel voor je!

Wil jij uitgebreid bruidsjurken passen in je eigen maat?

Bel/App ons gauw op 06-57588080 of vul het online afsprakenformulier in.

Verheug je op een onwijs léuke passessie! – ANKii

LET’s GET YOU INSPIRED…

LOGO