AEGIR-B

Trouwjurken in Rotterdam

Trouwjurken in Rotterdam passen in een gezellige bruidsboutique die je helemaal voor jou en je entourage hebt? Zoek je de jurk die precies past bij jouw lichaam, je wensen en behoeften? Als de trouwdatum al vast staat is het natuurlijk tijd om de jurk van je dromen te vinden. Daar helpen wij van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR je graag bij! Omdat wij een grote collectie trouwjurken hebben, waaronder trouwjurken van de merken ENZOANI en PRONOVIAS, zit er voor iedere aanstaande bruid een prachtige jurk tussen.

Maak een afspraak! We kunnen niet wachten om jou en zij die belangrijk zijn voor jouw beslissing, te ontmoeten en samen trouwjurken te passen. Welke droomjurk wi jij graag passen?

Anna close

Ruime collectie aan trouwjurken

Wanneer je gaat trouwen, wil je dat natuurlijk niet doen in een trouwjurk die je op iedere hoek van de straat kunt kopen. In onze bruidswinkel hangen de mooiste en meest breathtaking trowjurken in Rotterdam die jij je maar kunt voorstellen. En weet je, my love? Het is onze missie om jou als aanstaande bruid te laten shinen op de dag van jullie dromen. In een nieuwe bruidsjurk, of in een top vintage bruidsjurken. De vintage trouwjurken die pronken in onze bruidswinkel nabij Rotterdam, de trouwjurken nog net zo mooi en echt van dezelfde goede kwaliteit als een ongedragen trouwjurk. De trouwjurken hebben alleen een wat vriendelijker prijskaartje. Fijn, toch?

Perfect voor jou

De ene bruid is de andere niet. Terwijl de ene bruid eindeloos budget heeft voor the dress, kijk jij misschien naar een trouwjurk met een wat vriendelijker prijskaartje. In het boudoir hangen prachtige trouwjurken in allerlei prijsklassen, van alleen maar goede merken. Dus geen trouwjurken die er goedkoop uit zien, maar echte adembenemende jurken. Niet iedere portemonnee, maar ook ieder lichaam is anders. Heb je maat 36, 40, 48 of 58? Je bent prachtig, ongeacht je kledingmaat. In het boudoir hangen prachtexemplaren in maat 34 t/m maat 58 die stuk voor stuk direct uit voorraad leverbaar zijn. Ja, echt.

Wanneer je langs komt voor een pasafspraak, zul je zien dat we bruidsjurken in Rotterdam verkopen in verschillende stijlen, maar ook met verschillende pasvormen, ruglijnen en halslijnen. Wat vind je van een prinsessenjurk, of van een bohemian style trouwjurk met een A-lijn? Dat laten we helemaal aan jou over, maar onze stylisten helpen je graag. En heb je de droomjurk gevonden, maar past deze niet perfect? Dan maken onze coupeuses hem op maat in ons atelier. Perfect!

bruidsschoenen winkel 3

Bijpassende bruidslingerie en bruidsschoenen

Naast een bruidsjurk kopen in Rotterdam, kun je bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR ook prachtige bruidslingerie kopen. Dankzij deze bruidslingerie zitten trouwjurken als gegoten. Naast bijpassende en perfect passende bruidslingerie, verkopen wij ook bruidsschoenen die de outfit van de dag van je leven helemaal compleet maken. De kracht van een bruidsschoen onder een bruidsjurk wordt vaak onderschat, maar bruidsschoenen maken het plaatje compleet.

Op de website van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR zijn alle bruidsjurken, de mooie bruidslingerie en bruidsschoenen allemaal te bewonderen. Maar ook de mooiste accessoires en sieraden zijn te bewonderen en te passen in onze bruidsmode boetiek in de omgeving van Rotterdam.

3 de hele boetiek voor jou alleen

All eyes on you

Het uitzoeken van een trouwjurk doe je niet iedere dag en is niet zo 1, 2, 3 klaar. Daarom maken we graag alle tijd vrij die je nodig hebt voor het vinden van jouw droomjurk. Tijdens de afspraak heb jij onze bruidsmode winkel helemaal alleen voor jou en de geliefden die je meebrengt. Onze stylistes en coupeuses kijken samen met jou welke jurk het best bij jou en je wensen past. Het resultaat? Een jurk waar jij zonder twijfel in gaat schitteren op de wedding day. Misschien slaag je wel in een keer voor je droomjurk!? Wij zijn in ieder geval al benieuwd.

Jarenlange ervaring in het vak

De missie van onze bruidswinkel nabij Rotterdam is om aanstaande bruiden blij te maken met hun droomjurk. Omdat wij dankzij onze jarenlange ervaring expert zijn geworden op het gebied van bruidsjurken, ontvangen wij klanten uit allerlei windstreken in onze bruidsmode winkel. Zelfs uit België! We hebben dan ook al veel mensen blij mogen maken met een prachtige trouwjurk en kunnen niet wachten we nog meer aanstaande bruidjes blij mogen maken met een trouwjurk, zoals jij! Wanneer kom je langs?

Maak een pasafspraak en pas je droomjurk

Heb je een mooie bruidsjurk gevonden op onze website en kan je niet wachten tot je hem kunt passen en jezelf voor het eerst ziet in een spiegel? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen, my love. Op de website zie je precies hoe een bepaalde trouwjurk er uit ziet, maar je voelt pas echt dat het DE jurk is wanneer je hem aan hebt en jezelf in de spiegel bekijkt. Maak een afspraak, we kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je de bruidsmode nabij Rotterdam te laten zien. Jij en je entourage zullen versteld staan van alle mooie trouwjurken die in de bruidsmode winkel in de buurt van Rotterdam hangen.

Heb je een vraag aan ons, bijvoorbeeld over onze collectie of over het maken van een pasafspraak? Neem gerust contact op, we staan je graag te woord.

Pasafspraak maken