TROUWJURKEN IN ROTTERDAM

De beste

BRUIDSWINKEL IN ROTTERDAM

Trouwjurken in Rotterdam passen in een gezellige bruidsboutique die je helemaal voor jou en je entourage hebt? We hebben écht de stad overwogen, maar Dordrecht is toch handiger voor onze bruiden die van heinde en verre komen. Je vind maarliefst 5(!!) van onze bruidswinkels in 1 straat. Zoek je de jurk die precies past bij jouw lichaam, je wensen en behoeften? Als de trouwdatum al vast staat is het natuurlijk tijd om de jurk van je dromen te vinden. De Bruidsmodestylisten van The Bridal Concepts Company helpen je daar graag bij! Omdat wij een grote collectie trouwjurken hebben, waaronder trouwjurken van de merken Enzoani en Pronovias, zit er voor iedere aanstaande bruid een jurk tussen.


Maak een afspraak! We kunnen niet wachten om jou en zij die belangrijk zijn voor jouw beslissing, te ontmoeten en samen trouwjurken te passen. Welke droomjurk wil jij graag passen in het bijzijn van je favoriete vips? – ANKii

RUIME COLLECTIE AAN TROUWJURKEN

Wanneer je gaat trouwen, wil je dat natuurlijk niet doen in een trouwjurk die je op iedere hoek van de straat kunt kopen. In onze bruidswinkels hangen de mooiste en meest breathtaking trouwjurken voor bruiden uit Rotterdam en ver daar buiten! En weet je….? Het is onze missie om jou als aanstaande bruid te laten shinen op de dag van jullie dromen. In een nieuwe bruidsjurk, of in een van onze top vintage bruidsjurken. De vintage trouwjurken die pronken in onze bruidswinkel nabij Rotterdam, de trouwjurken nog net zo mooi en echt van dezelfde goede kwaliteit als een ongedragen trouwjurk. De trouwjurken hebben alleen een wat vriendelijker prijskaartje. Fijn, toch? Nieuw én vintage dus…

DE PERFECTE

BRUIDSJURK VOOR JOU

De ene bruid is de andere niet. Terwijl de ene bruid eindeloos budget heeft voor the dress, kijk jij misschien naar een trouwjurk met een wat vriendelijker prijskaartje. In onze verschillende bruidswinkels hangen prachtige trouwjurken in allerlei prijsklassen, van alleen maar goede merken. Dus geen trouwjurken die er goedkoop uit zien, maar echte adembenemende jurken. Niet iedere portemonnee, maar ook ieder lichaam is anders. Heb je maat 36, 40, 48 of 58? Je bent prachtig, ongeacht je kledingmaat. Bijna alle trouwjurken in maat 34 t/m maat 58 zijn direct uit voorraad leverbaar. Ja, echt.


Wanneer je langs komt voor een pasafspraak, zul je zien dat we bruidsjurken in Rotterdam en ver daarbuiten verkopen in verschillende stijlen, maar ook met verschillende pasvormen, ruglijnen en halslijnen. Wat vind je van een prinsessenjurk, of van een bohemian style trouwjurk met een A-lijn? Dat laten we helemaal aan jou over, maar onze stylisten helpen je graag. En heb je de droomjurk gevonden, maar past deze niet perfect? Dan maken onze coupeuses hem op maat in ons atelier (in dezelfde straat) Perfect!

BIJPASSENDE BRUIDSLINGERIE EN BRUIDSSCHOENEN

Naast een bruidsjurk kopen in Rotterdam, kun je bij ANKii | The Bridal Concepts Company ook prachtige bruidslingerie kopen. Dankzij deze bruidslingerie zitten trouwjurken als gegoten. Naast bijpassende en perfect passende bruidslingerie, verkopen wij ook bruidsschoenen die de outfit van de dag van je leven helemaal compleet maken. De kracht van een bruidsschoen onder een bruidsjurk wordt vaak onderschat, maar bruidsschoenen maken het plaatje compleet.


Op de website zijn alle bruidsjurken, de mooie bruidslingerie en bruidsschoenen allemaal te bewonderen. Maar ook de mooiste accessoires en sieraden zijn te bewonderen en te passen in onze bruidsmode boetiek in de omgeving van Rotterdam.

ALL EYES ON YOU

Het uitzoeken van een trouwjurk doe je niet iedere dag en is niet zo 1, 2, 3 klaar. Daarom maken we graag alle tijd vrij die je nodig hebt voor het vinden van jouw droomjurk. Tijdens de afspraak heb jij onze bruidsmode winkel helemaal alleen voor jou en de geliefden die je meebrengt. Onze stylistes en coupeuses kijken samen met jou welke jurk het best bij jou en je wensen past. Het resultaat? Een jurk waar jij zonder twijfel in gaat schitteren op de wedding day. Misschien slaag je wel in een keer voor je droomjurk!? Wij zijn in ieder geval al benieuwd.

JARENLANGE ERVARING IN HET VAK

De missie van onze bruidswinkel nabij Rotterdam is om aanstaande bruiden blij te maken met hun droomjurk. Omdat wij dankzij onze jarenlange ervaring expert zijn op het gebied van bruidsjurken, ontvangen wij klanten uit allerlei windstreken in onze bruidsmode winkels in Dordrecht. Zelfs uit Italië, Duitsland, Frankrij, België, United Kingdom, Finland…, name it! We hebben dan ook al veel mensen blij mogen maken met een prachtige trouwjurk en kunnen niet wachten we nog meer aanstaande bruidjes blij mogen maken met een trouwjurk, zoals jij! Wanneer kom je langs?