Casablanca Bridal trouwjurken

Casablanca trouwjurken waren voorheen alleen in de Verenigde Staten te bemachtigen. Sinds 2019 zijn de Casablanca bruidsmode pareltjes ook verkrijgbaar in Europa. De dromerige designs en mooie details zijn een echte eyecatcher voor elke bruid. Bij My Vintage Boudoir vind je deze trouwjurken in onze bruidswinkel voor prijzen die liggen tussen de 2000 en 3500 euro. Bekijk de bruidsjurken van Casablanca op onze website. Kijk je ernaar uit om ze in het echt te passen? Maak dan een pasafspraak.

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Casablanca: origineel design en aandacht voor detail

Bij Casablanca bruidsmode ligt de focus op het ontwerpen en vervaardigen van trouwjurken van hoogstaande kwaliteit. Een origineel design en aandacht voor detail staan hier centraal. Wanneer je kiest voor een van de Casablanca trouwjurken, kies je voor een op maat gemaakte jurk waarbij jouw specifieke behoeften en wensen als bruid voorop staan.

Verschillende stijlen

De designs van Casablanca trouwjurken zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. Maar ook voor de curvy bruid heeft beeldschone Casablanca bruidsjurken die je rondingen accentueren op de juiste plekken. Curves by Casablanca is een grote maten collectie speciaal voor de bruiden met een maatje meer. Wij zijn gek op de dromerige designs van Casablanca Bridal en denken dat ook jij stapelverliefd gaat worden.

De zoektocht naar je droomjurk

Het is nooit te vroeg om te starten met de zoektocht naar de trouwjurk van je dromen. In de bruidswinkel van My Vintage Boudoir geven we je alle vrijheid om onder het genot van koffie of thee en iets lekkers een passessie te houden. Trommel je familie en vrienden op en boek een afspraak. Wij voorzien je van je eigen stylist zodat je in alle rust Casablanca trouwjurken kunt passen.

Maak een pasafspraak

Kijk je er al naar uit om de Casablanca bruidsjurken in het echt te bewonderen en te passen? Maak online een pasafspraak en ons team helpt je met het vinden van je droomjurk. We verwelkomen je graag in onze bruidswinkel. Voor eventuele vragen over de Casablanca bruidsmode collectie of de pasafspraak kun je contact opnemen door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl.