bruidsstof chiffon

bruidsstoffen chiffon

chiffon trouwjurk

Een chiffon trouwjurk is ideaal voor een wedding in de buitenlucht, zoals op het strand. Dit materiaal is luchtig, zacht en romantisch. Daarnaast is een bruidsjurk met deze stof dankzij de plooien en mooie silhouetten met vloeiende bewegingen ook zeer vrouwelijk. That’s what we want, right!? In alle bruidswinkels van The Bridal Concepts Company vind je prachtige jurken van de mooiste bruidsmode merken. Van Novalee van ENZOANI tot Casablanca Zoey, Frankie van Beloved Remington. - Laat je verrassen!

chiffon

Chiffon wordt veel gebruikt voor het maken van de meest prachtige bohemian bruidsjurken. Deze stof valt soepel en is dun, maar is wel vrij zwaar. Door voorgaande eigenschappen is deze bruidsstof ideaal voor rokken onder trouwjurken. De stof valt namelijk heel mooi, maar lijkt aan de andere kant ook gewoon heel mooi luchtig. Deze stof is mat en schijnt een beetje door. Romantisch, he?

Veel mensen vinden deze bruidsstof het mooist wanneer het gemaakt is van 100% zijde. Echter is het niet de meest goedkope optie, dat is jammer, maar çest ca. Deze stof wordt naast voor in rokken, ook veel gebruikt voor de mouwen van trouwjurken. Het is immers heel erg soepel en licht. De ideale zomerse bruidsjurk voor de wedding dus!

adembenemende

creaties

Wij verkopen de meest prachtige en adembenemende creaties van vele bekende merken, gemaakt van chiffon. Wat vind je van de ze PRONOVIAS trouwjurk? Dat is een jurk met A-lijn, gladde rok, zonder mouwen en een bewerkte top. De Nandana van ENZOANI is ook adembenemend. Hij is bewerkt met bloemen en kant, heeft een sleep en is sluikvallend. Bovendien is hij geschikt voor vrouwen die maximaal 5 maanden zwanger zijn op de dag van de wedding. Of is de Astor trouwjurk van Eliza Jane Howel meer jouw ding? Alleen jurken die in de bruidswinkel hangen zijn direct uit voorraad leverbaar, bestellen kan natuurlijk ook. 


mooiste pasvormen en bruidsstoffen

Wij verkopen alleen trouwjurken met prachtige pasvormen gemaakt van de meest kwalitatieve bruidsstoffen zoals kant, chiffon en tule. Want dat verdien jij! In onze bruidswinkel vind je exemplaren met verschillende pasvormen, gemaakt van de meest prachtige stoffen. Van een exemplaar met ball gown silhouette, met korte of juist lange mouwen of A-lijn silhouette.


Heb je mooie rondingen? Ook voor curvy hebben wij de meest prachtige creaties voor de wedding. Alle jurken zijn op voorraad op jouw maat. Wij zijn namelijk van mening dat iedere bruid – ongeacht haar maat – uitgebreid bruidsjurken moet kunnen passen zonder gedoe. Ja, toch?

welke chiffon trouwjurk wil

jij graag passen?

Vertel, welke droom bruidsjurk wil jij als eerste passen voor de wedding? Maak een pasafspraak in onze bruidsmode winkel. Tijdens deze pasafspraak heb jij de bruidswinkel helemaal voor jezelf. Voor jezelf en hen die je liefhebt. Onze coupeuses en stylistes hebben alle tijd voor je en maken je droomjurk graag voor je op maat. We verheugen ons nu al op onze ontmoeting.

Heb je voorafgaand aan je pasafspraak voor de wedding nog een vraag? Of heb je online al een mooie wedding dress gezien en ben je benieuwd of deze beschikbaar is in jouw maat? Neem contact op.