bruidsstoffen kant

SLUIER OF

trouwjurk van kant

Wat vind je van een sluier of een trouwjurk met kant voor tijdens de wedding? Een kanten trouwjurk is een jurk die zowel een sfeervolle als een romantische uitstraling geeft. Het is helemaal aan jou op welke manier je het kant in je droomjurk wilt laten verwerken én wat voor trouwjurk je wilt voor op de wedding day. Van een jumpsuit afgewerkt met kant tot aan een prachtjurk van PRONOVIAS gemaakt van tule en kant.


Bekijk het aanbod en maak een afspraak zodat je de trouwjurken uit ons assortiment samen met je bridalsquat kunt komen passen. Alle Bruidsstylisten van The Bridal Concepts Company helpen je met Liefde tijdens de zoektocht naar de kanten bruidsjurk van je dromen om jullie wedding nóg memorabeler te maken.

trouwen met een trouwjurk met kant

Veel aanstaande bruidjes kiezen voor de wedding voor een trouwjurk met kant, ook wel lace genoemd. Een bruidsjurk van kant is elegant, luxe, romantisch en tijdloos. Deze bridal dresses worden door sommigen als ouderwets gezien, maar een kanten trouwjurk is vandaag de dag juist nog een veelgekozen optie. Zo’n prachtjurk is hot en heeft voor veel aanstaande bruiden voorkeur omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Jij bepaalt helemaal op welke manier het kant in de jurk verwerkt is.


Alle kanten trouwjurken uit ons assortiment beschikken over verfijnde patronen en vallen soepel. Daardoor hebben de trouwjurken een luxe en dromerige uitstraling en dragen de dresses bij aan die perfecte bridal look voor júllie wedding. Vertel, welke droomjurk met lace uit onze collectie spreekt jou tot nu toe aan?

eindeloze mogelijkheden

We vertelden je hierboven al dat de mogelijkheden van een trouwjurk met lace eindeloos zijn. Je kunt kant namelijk op verschillende manieren gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een trouwjurk uit onze collectie die compleet van kant gemaakt is, maar ook voor een een trouwjurk die over kanten applicaties beschikt. Hierbij kun je denken aan een trouwjurk die gemaakt is van een combinatie van kant en tule, maar ook aan een andere combinatie van de meest prachtige bruidsstoffen.


Wat vind je van een trouwjurk met mouwen van kant, of een top van kant? Maar ook een trouwjurk met een rok met motieven van kant is een van de onze favorieten. Of heb je voorkeur voor een kanten trouwjurk met kralen en pailletten van het mooie merk Pronovias? Een kanten bruidssluier misschien? Je kunt alle trouwjurken uit onze collectie passen in onze bruidsmode winkel in Dordrecht.

perfecte pasvorm

Geen enkele bruid is hetzelfde en vindt dezelfde trouwjurk mooi. Gelukkig beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan kanten jurken met verschillende pasvormen, perfect passend bij jouw lichaam. Misschien heb je een voorkeur voor een sluikvallende trouwjurk, of is een A-lijn trouwjurk helemaal jouw cup of tea. Dit is één van de favoriete modellen, aangezien deze pasvorm ervoor zorgt dat je figuur perfect tot zijn recht komt. Of wat dacht je van een jumpsuit, een bruidsjurk met split of ball gown?

ook in grote maten

Wist je dat je bij ons exclusief terecht kunt voor de ‘The Grand Diva’ plussize dresses bridal collectie, tot maat 58? Graag helpen we jou om je partner en je geliefden versteld te doen staan van hoe geweldig jouw prachtige curvy figuur er in een bruidsjurk met kant uit ziet. In weinig andere bruidswinkels vind je zo’n assortiment aan bridal dresses gemaakt met weelderige stoffen, van geweldige bruidsmodemerken.


En weet je? Alle trouwjurken met kant zijn op voorraad in jouw maat. Dat vind je echt bijna nergens. Bij ons kun je ook als bruid met een maatje meer uitgebreid de meest prachtige trouwjurken passen.