bruidsstoffen tule

trouwjurk van tule

Is een trouwjurk van tule de jurk waarin jij jezelf al voor het altaar ziet staan? Tule geeft een eigenwijze en speelse touch aan je bruidsjurk. Het gebruik van deze stof in trouwjurken is niet voor niets ontzettend populair. Deze stof is ontzettend veelzijdig, heeft een zacht en licht gevoel en is geschikt voor gebruik in bruidsjurken met allerlei silhouetten.


Wij verkopen een prachtige collectie trouwjurken, al zeggen we het zelf. Van een fishtail creatie met sleep tot een balgown bruidsjurk met volumineuze onderrok die zo uit een sprookje lijkt te komen. Gorgeous!

Maak een afspraak voor een passessie in onze bruidsboutique, dan gaan we samen op zoek naar jouw droom trouwjurk voor de bruiloft.

prachtige bruidsjurken met tule

Bij een trouwjurk van tule denk je misschien al gauw aan zo’n prachtige prinsessenjurk uit een sprookje, you know what I mean. Trouwjurken met prachtige rokken met veel volume, als een echte prinses. Wist je dat tule niet meteen een prinsessen trouwjurk hoeft te betekenen? Je kunt voor je bruiloft ook gewoon kiezen voor een rok van tule die waait in de wind, of voor een top die van tule gemaakt is.

In onze collectie vind je trouwjurken van prachtige bruidsmode merken. Bijvoorbeeld de Adrianna van Randy Fenoli. Een prachtige bruidsjurk met fishtail silhouette en een gladde rok en sleep gemaakt van tule. Wat dacht je van de Atelier Stellene bruidsjurk van Elysee? Deze trouwjurk met lage rug heeft een prachtige sleep van tule en is sluikvallend.

stof met

open structuur

Je vraagt je misschien af wat tule precies is. Tule is een stof die beschikt over een open structuur, waardoor deze geheel transparant is. Deze stof kan op verschillende manieren worden gemaakt, bijvoorbeeld met gebruik van polyester of polyamide. Door de open structuur is de stof vrij rekbaar en hij bestaat in verschillende structuren.


Een grove structuur, of juist een fijne structuur. Een trouwjurk met tule met een grove structuur geeft volume aan je trouwjurk. Ideaal voor gebruik in trouwjurken met bijvoorbeeld een sleep of rok, die door meerdere lagen tule echt een POOOOFF effect krijgen.

meer dan tule

Naast een trouwjurk waarin onder andere tule verwerkt is, vind je in onze collectie ook trouwjurken waarbij andere stoffen zijn gebruikt. Iedere stof heeft zo zijn eigen kenmerkende eigenschappen. Wij gebruiken voor jouw droomjurk vanzelfsprekend alleen de meest prachtige stoffen. Dat verdien jij! Denk hierbij aan trouwjurken gemaakt van de volgende prachtige stoffen: Ausbrenner, Chiffon, Crepe, Satijn, Zijde of Kant.


kom je droomjurk passen

Heb jij je droom trouwjurk met tule gevonden op de website, of wil je onze collectie in het echt komen bekijken en passen? Dat snappen wij! Maak een pasafspraak bij onze bruidsmode winkel in Dordrecht. Tijdens die pasafspraak heb je de bruidswinkel helemaal voor jou alleen. Samen met onze stylistes en je geliefden op zoek gaan naar een trouwjurk voor de wedding uit onze collectie, hoe leuk is dat!?