Bedenktijd/retour –

Alle SALE artikelen in onze webshop kunnen geruild worden in een van onze bruidswinkels maar NIET geretourneerd worden.

 

Het kan voorkomen dat een artikel toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling wilt ruilen. Wat de reden ook is, we geven je altijd het recht om je bestelling tot 3 maanden na ontvangst zonder opgave van reden te ruilen in een van onze bruidswinkels.

 

Om gebruik te maken van dit royale ruilings-recht kun je een afspraak inplannen via webshop@myvintageboudoir.nl of telefonisch via 06-5758 8080. Wij zullen vervolgens een uitgebreide  passessie – met jou en tot max. 5 extra gasten –  inplannen in een van onze bruidswinkels.

 

Mocht het product bij ontvangst beschadigd zijn, of is de verpakking meer beschadigd zdan nodig, dan horen we dat graag van je binnen twee werkdagen na aflevering. We willen je er wel op attenderen dat de bestelde SALE & Vintage artikelen aanvaardbare gebruikerssporen kunnen hebben en dit niet onder enige garantie valt.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! –

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Levertijd & Verzendwijze –

Wij doen ons uiterste best de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dat lukt bijna altijd, maar soms moet het door jou bestelde item uit een ander magazijn komen, waardoor het verzenden iets langer kan duren.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzend- & handelingskosten bedragen 10,- euro per bestelling, je pakket wordt altijd verzonden met PostNL.

 

We streven er naar je bestelling de eerstvolgende leveringsdatum van PostNL te laten plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Contact –

Wij doen vanzelfsprekend ons uiterste best voor jou als klant, zowel online als in onze Bruidswinkels. Daar hoort bij dat je gemakkelijk contact met ons op kunt nemen.

 

Voor vragen over de artikelen of je geplaatste bestelling kun je contact opnemen via Tel. (06) 5758 8080 of mailen naar webshop@myvintageboudoir.nl

 

We wensen je enorm veel plezier van de bestelde artikel(en)!

 

“Bring some Sparkle to a Circular Economy!”

 

‘My VINTAGE BOUDOIR’

Is een handelsnaam van The Bridal Concepts Company bv.

Pasafspraak maken