Eliza Jane Howell bruidsjurk

Alle Jane Howell bruidsjurken zijn met de hand gemaakt en zijn voorzien van extra versieringen van handborduurwerk. Doordat prachtige traditionele en moderne kralen technieken gecombineerd worden, zijn alle jurken van dit luxe merk uniek. Wat deze bruidsjurken zo bijzonder maakt? Een mix van oud en nieuw!

Bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR kun je de collectie trouwjurken van Eliza Jane Howell in het echt bewonderen. En passen tijdens een pasafspraak, natuurlijk. Samen vinden we jouw vintage inspired droomjurk.

Eliza Jane Howell

Resultaat 1–30 van de 92 resultaten wordt getoond

Eliza Jane Howell

Mix tussen oud en nieuw

Het merk is vernoemd naar de grootmoeder van ontwerpster Gill Harvey. Eliza Jane Howell bruidsjurken zijn een mix tussen oud en nieuw, dus ze zijn vintage inspired. De jurken zijn ontworpen voor de bruid die droomt over een jurk die de glamour, verfijning en decadentie van de Gouden Eeuw uitstraalt.

Pasafspraak maken

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze waanzínnig mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Tijdens deze afspraak in onze bruidswinkel heb je de hele boutique voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn... Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pasafspraak maken