Collectie Enzoani trouwjurken

De nieuwste collectie van Enzoani is in één woord stunning. De 2019 collectie zit vol kant en is gemaakt voor sexy curves. Ben jij een bruid die wel houdt van een sexy pasvorm en een royaal gebruik van kant? Dan past een Enzoani trouwjurk zeker bij jou. Bekijk hieronder de gehele collectie Enzoani bruidsjurken!

Enzoani trouwjurk prijzen

Enzoani staat bekend om zijn moderne couture jurken, waarbij veel gebruik gemaakt wordt van elegante stoffen. In deze collectie voert kant absoluut de boventoon en wij vinden het prachtig! Deze fantastisch elegante collectie zit vol jurken van de bovenste plank. Een Enzoani trouwjurk is een trouwjurk met de focus op een perfecte pasvorm. Het is couture, sexy en iedere jurk bevat vele (subtiele) details. Je legt er misschien wat meer voor neer als je een Enzoani trouwjurk wilt kopen, maar dan heb je ook een topper van een bruidsjurk!

Alle 11 resultaten

Enzoani trouwjurk winkel

Wie een Enzoani trouwjurk in Nederland wil kopen, heeft geluk dat ze bij ons terecht zijn gekomen. My VINTAGE BOUDOIR is één van de 25 bruidswinkels in Nederland waar je de Enzoani trouwjurken collectie kunt vinden. Bij ons in de winkel kun je heerlijk ongestoord Enzoani trouwjurken en bruidsjurken van andere collecties passen. Bij ons wordt de hele bruidszaak namelijk voor jou en je entourage afgehuurd als je een afspraak maakt.

Waarom een Enzoani trouwjurk kopen?

De bruid die kiest voor een Enzoani trouwjurk is een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil. Elke collectie trouwjurken van Enzoani straalt innovatie in stijl en buitengewone kwaliteit uit. Je kiest ervoor een Enzoani trouwjurk te kopen als je wel fan bent van een lange, elegante sleep, luxueuze stof met details of moderne uitstraling met een sexy twist. Gaat jouw bruidshartje hier sneller van kloppen? Dan moet je zeker de collecties van Enzoani eens goed bekijken. Wie weet is jouw droomjurk wel een Enzoani bruidsjurk.

Enzoani trouwjurk maten

Wat de jurken van Enzoani nog perfecter maakt dan ze nu al doen lijken? De focus bij het maken van deze jurken wordt gelegd op het creëren van een perfecte pasvorm. De standaardmaten zijn dan ook gericht op een lichaam met vrouwelijke vormen, zodat de jurk overal goed aansluit. In onze winkel hebben wij altijd de meest gangbare maten wel op maat, evenals grote maten (maat 48 t/m 52). Ook voor verschillende setjes bruidslingerie in uiteenlopende maten en voor bruidsschoenen kun je bij ons terecht. Zo scoor jij je complete bruidslook in één keer.

Bekijk onze complete collectie trouwjurken

Naast de prachtige collectie trouwjurken van Enzoani vind je bij ons nog vele andere merken trouwjurken in onze bruidswinkel in Dordrecht. Zo ook van de volgende merken:

Bekijk gerust alvast online onze collectie bruidsjurken en wie weet zie jij online al een trouwjurk waar je direct verliefd op bent. Via onze website kun je een pasafspraak maken.

Contact opnemen?
06 5758 8080
06 5758 8080
Mailen?