BRUIDSSTUDIO ROBIN

OPGEGROEID TUSSEN DE TROUWJURKEN

BRUIDSSTUDIO ROBIN

Als jong meisje was ik al met ANKii (mijn moeder & een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van Bruidsmode & -marketing in Europa) mee naar Trouwjurken shows in New York, Amsterdam, Londen, Dusseldorf, Milaan en Barcelona en deed ik jarenlang ervaring op in de diverse bruidswinkels van mijn familie, in geheel Nederland.

Het mag daarom voor zich spreken dat ik enorm veel ervaring heb opgebouwd in de wereld van de bruidsmode, trends & materiaalkeuzes én kan rekenen op een groot netwerk van nationale & internationale bruidsmodedesigners.

Wil jij net als heel veel andere bruiden, ook mijn advies voor de allertofste bruidscreatie voor jouw huwelijksdag, en ben jij ‘more than ready to find the most Gorgeous Weddingdress éver!? ‘ Vul je gegevens in op het afsprakenformulier, en check of de door jou gewenste dag nog beschikbaar is, tot gauw!

It’s time to Fly Girls!

XoXo Robin

RUIM 300 M2 TROUWJURKEN!

De fantastische Trouwjurken collectie van Bruidsstudio Robin zijn direct op voorraad verkrijgbaar.., en dat is in deze tijd een geweldige mogelijkheid! Want leveringen bij fabrikanten lopen intussen nog steeds op…, soms tot wel 10 maanden! In dit geval heb je dus geen enkele vorm van leverstress…, hoe fijn is dat!?

EXCLUSIEVE PASAFSPRAAK

Ik reserveer exclusief voor jou een pasruimte in mijn prachtige nieuwe winkel aan de Nieuwestad in Leeuwarden. Samen gaan we het avontuur aan…, en mark my words; ‘jouw wensen & mijn expertise zorgen samen voor een gewéldig resultaat!’ So…., Prepare for the Best….! Verheug je alvast op een te gekke passessie!

- XoXo Robin

NIEUW & DESIGNER VINTAGE

CIRCULAIR IN BRIDALWEAR

Why New? Why Vintage? Why Not?


En ja…, we verkopen sowieso al onze bruidsjurken (Nieuw & Designer Vintage) direct uit voorraad… In alle gevallen wordt er dus geen nieuwe jurk voor je nabesteld - want jouw jurk hangt immers al bij ons - en wordt logischerwijs ook de productie daarvan niet onnodig belast. Bovendien is juist daardoor je jurk ALTIJD OP TIJD in huis… Dat scheelt zeker in deze tijd enorm veel stress….

En hoe leuk!! Je kunt na jullie trouwdag jouw bruidsjurk weer presenteren op het online platform waarop bruiden from all over the place hun bruidsjurk mogen exposeren. De verkoop daarvan doe je zelf.., en het volledige opbrengstbedrag bij verkoop is dan voor jou! In de winkel kan ik je er alles over vertellen…..

Ben je nieuwsgierig naar mijn geweldige trouwjurken collectie? Maak hieronder je pasafspraak!

EIGEN ATELIER

Laat je niet van de wijs brengen…, tijdens een passessie past een bruidsjurk nooit (of in ieder geval nooit helemaal goed!) Dat is volkomen normaal.., en geldt voor vrijwel alle dames in alle maten. Na zo veel jaren ervaring durf ik dat wel uit te spreken… 🙂

VOOR ALLE MATEN

Je vindt in mijn bruidswinkel te gekke bruidsjurken vanaf maat 36 tot maat 56 ongeveer.., DIRECT LEVERBAAR en alle bruidsjurken kunnen perfect op maat worden gemaakt door de coupeuses van de atelierservice die ik aan kan bieden in mijn bruidswinkel in Leeuwarden.

Op vaste pasdagen heb ik (een of meerdere) bruidsmodecoupeuse(s) in de zaak die op professionele wijze jouw bruidsjurk tot in de puntjes in orde maken.

LET’s GET YOU INSPIRED…