Warning: Use of undefined constant img_url - assumed 'img_url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/plugins/media-files-tools/media-files-tools.php on line 312

Op zoek naar een grote maten trouwjurk?

Op je trouwdag wil je er geweldig uit zien en je ook nog eens geweldig voelen! Ga je binnenkort trouwen en heb je dè jurk die perfect bij je lichaam past en je een geweldig gevoel geeft nog niet kunnen vinden? Dan ben je in onze winkel,
ANKii | My VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht, op het juiste adres. Van de mooiste bruidsmodemerken hangen er schitterende modellen in grote maten te pronken in de zaak. Bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR kunt u slagen voor een grote maten trouwjurk en de accessoires die er voor zorgen dat je er op de speciale dag prachtig uit ziet.
Heeft u vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 06 – 57 58 80 80.

Bijpassende lingerie en schoenen

Deze winkel verkoopt naast grote maten trouwjurken van onder andere het merk ENZOANI ook bijpassende bruidslingerie en bruidsschoenen. Met de juiste bruidslingerie onder de jurk zit alles gestroomlijnder, ook biedt de juiste bruidslingerie genoeg steun op de juiste plek. Bruidsschoenen komen bij iedere stap die je zet onder de bruidsjurk uit gepiept, dus mooie bruidsschoenen kunnen zeker niet missen onder je grote maten trouwjurk. Met de juiste schoenen onder de jurk die ook nog eens lekker lopen, kan je grote dag beginnen.
.

Kom ook grote maten vrijblijvend passen

Bent u enthousiast geworden over onze grote maten trouwjurken en zou u de collectie van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR wel eens in het echt willen bewonderen? Of wilt u een pasafspraak maken? Neem dan contact op via het afspraakformulier. We zijn ook telefonisch te bereiken op het nummer 06 – 57 58 80 80.

Pasafspraak maken Collectie bekijken
Pasafspraak maken