Casablanca Bridal bruidsjurken

Casablanca Bridal bruidsjurken waren voorheen alleen in de Verenigde Staten te bemachtigen. Sinds 2019 zijn de pareltjes gelukkig ook verkrijgbaar in de EU. Dit merk is gericht op het ontwerpen en vervaardigen van jurken van hoogstaande kwaliteit.

Hierbij staan een origineel design en aandacht voor detail centraal. Casablanca Bridal bruidsjurken vind je in het assortiment van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR. Bekijk de juweeltjes en pas je droomjurk tijdens een pasafspraak in onze bruidswinkel.

Casablanca bridal

Resultaat 1–30 van de 56 resultaten wordt getoond

Casablanca bridal

Op maat gemaakte jurken

Kies je voor een Casablanca Bridal bruidsjurk? Dan kies je voor een op maat gemaakte jurk waarbij jouw specifieke behoeften als bruid voorop staan. De ontwerpers van dit merk begrijpen immers dat je de ‘perfecte’ trouwjurk wilt vinden. Niets meer en niets minder.

In onze collectie vind je bruidsjurken van dit merk in verschillende stijlen. Graag helpen we je tijdens de zoektocht naar de jurk waar jij je heerlijk in voelt.

Pasafspraak maken

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze waanzínnig mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Tijdens deze afspraak in onze bruidswinkel heb je de hele boutique voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn... Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pasafspraak maken