Le Papillon bruidsjurken

Le Papillon bruidsjurken zijn ontworpen door een Nederlandse ontwerper. Hoe leuk zou het zijn om op jullie dag een jurk te dragen van een Nederlandse ontwerper? Dit Nederlandse merk komt ieder jaar met een nieuwe collectie eenvoudige en stijlvolle jurken. Iedere collectie is stijlvol, uniek, soms uitdagend maar bovenal altijd schitterend. Ontdek de stijlvolle collectie op de website van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR en maak een pasafspraak.

Le Papillon

Toont alle 16 resultaten

Le Papillon

Eenvoudig en stijlvol

Een Le Papillon bruidsjurk is speciaal ontworpen voor de bruid die op haar dag een sexy en modieuze uitstraling wil hebben. “Make magic happen for all brides”, is niet voor niets de slogan van dit merk. De collecties bestaan uit trouwjurken van zachte stoffen en slankgesneden silhouetten. Bovendien zijn de laatste trends op modegebied er ook nog eens in verwerkt.

Perfecte bruidsjurken voor jouw speciale dag

In onze bruidsboutique vind je zonder twijfel je droomjurk. We verkopen bruidsjurken en trouwjurken van de volgende merken:

Pasafspraak maken

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze waanzínnig mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Tijdens deze afspraak in onze bruidswinkel heb je de hele boutique voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn... Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ