Op zoek naar een bruidswinkel in Dordrecht?

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een bruidswinkel in Dordrecht waar je kunt slagen voor de perfecte trouwoutfit? Dan ben je bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR aan het juiste adres. Bij ons kun je door de uitgebreide collectie en het professionele advies van onze medewerkers gegarandeerd slagen voor de outfit voor jouw speciale dag. We helpen je graag verder bij het vinden van de bruidsjurk en bijpassende accessoires zodat je zult stralen.

De bruidswinkel in Dordrecht

Bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR is er veel keuze, waardoor je altijd een bruidsjurk met bijpassende accessoires zult vinden die aansluit bij jou wensen en behoeften. Daarnaast is er voor ieder budget wel een prachtige bruidsjurk te vinden bij ons in de bruidswinkel in Dordrecht, doordat je een keuze kunt maken uit zowel nieuwe als al gebruikte bruidsjurken. Dankzij de vrouwen die hun zo goed als nieuwe trouwjurk aan ons van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR verkopen, is het mogelijk dat iedere vrouw met een laag budget ook kan trouwen in haar droomjurk. Of je nou een bruidsjurk zoekt in maat 34 of in maat 48. Of je nou wilt schitteren in een nieuwe trouwjurk of een al gebruikte trouwjurk er ook voor kan zorgen dat je je droomdag zult beleven. Er zit altijd een exemplaar tussen dat bij jouw wensen en budget past, waardoor je zult stralen tijdens je eigen bruiloft!

Bruidslingerie en bruidsschoenen

Heb je je droomjurk gevonden maar is de outfit nog niet af? Neem dan een kijkje tussen de collectie bruidslingerie en bruidsschoenen. Bruidsschoenen en bruidslingerie zorgen er voor dat de puntjes op de i worden gezet. Zo zorgt bruidslingerie er voor dat de bruidsjurk als gegoten zit en maken de perfecte bijpassende bruidsschoenen de outfit helemaal af. Hoe mooi zou het zijn als je de trap af loopt en je bruidsschoenen onder je prachtige bruidsjurk van onze bruidswinkel in Dordrecht uit komen? De prachtige bruidslingerie van onze bruidswinkel in Dordrecht is ook een heuse verrassing voor je partner.

Over onze bruidswinkel in Dordrecht

We vertellen je graag meer over onze bruidswinkel in Dordrecht. Bij ons kun je terecht voor zowel nieuwe als tweedehands (vintage) trouwjurken in allerlei maten en van verschillende merken, zoals van het merk ENZOANI. Wij beschikken over een uitgebreide collectie bruidsjurken, bruidsschoenen en bruidslingerie. Wij willen niets liever dan jou tevreden maken er en voor zorgen dat je straalt op je trouwdag. Dit is dan ook onze missie! We helpen je graag verder.

Wil je onze collectie bewonderen?

Heb je een mooie bruidsjurk gespot op onze website en wil je deze droomjurk dolgraag in het echt bewonderen? Maak dan een pasafspraak en kom er achter of deze jurk zo perfect bij je past als je al dacht. Maar ook als je een kijkje wilt nemen in de collectie of wilt kijken of jouw droomjurk in onze winkel hangt ben je bij ons van harte welkom. Als je nog vragen of opmerkingen hebt mag je altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, dan kunnen we je verder helpen!

Pasafspraak maken Collectie bekijken
Pasafspraak maken