Bekijk de collectie trouwjurken online

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je online alvast op zoek naar de perfecte trouwjurk, bruidslingerie en bruidsschoenen? Of wil je gewoon even wegzwijmelen bij het idee dat je ooit misschien ook wel zo’n mooie jurk draagt op je eigen bruiloft? Dan ben je op de website van onze winkel, ANKii | My VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht, op het juiste adres. Alle trouwjurken uit de collectie van de bruidswinkel zijn online te bewonderen, bijvoorbeeld de trouwjurken van het merk ENZOANI. Online kun je de collectie trouwjurken alvast bekijken voordat je de collectie in de winkel komt bekijken of een pasafspraak maakt. Heeft u vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 06 – 57 58 80 80.

Online voorproefje bruidslingerie en bruidsschoenen

Maar niet alleen de trouwjurken zijn online te bewonderen; ook de collectie bruidslingerie en bruidsschoenen pronkt op de website van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR. De trouwjurk, bruidslingerie en moeten natuurlijk gepast worden, maar het is verstandig om online alvast te oriënteren naar wat je mooi vindt. Zo kun je alvast een voorproefje nemen van wat er zoal in de winkel hangt en wegzwijmelen bij het idee dat je er op de grote dag prachtig uit ziet in een outfit van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR.

Wilt u de collectie in het echt bekijken?

Heeft u online een trouwjurk gezien die je in het echt zou willen bewonderen? Of wil je een trouwjurk, bruidslingerie en bijpassende bruidsschoenen passen om het gevoel te ervaren? Dat kan! Neem dan contact op via het afspraakformulier. We dragen graag bij aan je droomdag.

Pasafspraak maken Collectie bekijken
Pasafspraak maken