WIENER BALL

PERFECTE JURK VOOR WIENER BALL

DEBUTANTEN JURKEN

Het Oostenrijkse Debutantenbal is heden ten dage een niet meer weg te denken fenomeen. Het begon in 1965 toen Veronica – de dochter van de toenmalige Oostenrijkse Consul hier in Nederland – de opwinding van deze Oostenrijkse balls ontzettend miste en er haar eigen invulling aan wilde geven hier in Nederland.


Ondanks het feit dat niet iedereen op de hoogte was van de Oostenrijkse Wiener ball tradities, werd de eerste editie van dit Wiener ball een daverend succes! De 54e editie vindt plaats op 11 Februari 2023.


Debuteer jij ook binnenkort? Kom dan bij ANKii een prachtige Wienerball jurk kiezen. Die kunnen we dan indien nodig nog perféct voor je op maat in ons eigen professionele bruidsatelier!


ANKii

BRUIDSJURK OF WIENERBALL DRESS

Natuurlijk kun je behalve de collectie voor onze Debutanten ook de beeldige bruidsjurkencollectie bekijken.., in de meeste gevallen kunnen we deze exquise japonnen ook perfect geschikt maken voor je debuut! En ja…, die zijn een stuk kostbaarder dan de collectie die we altijd voor de Wiener Balls beschikbaar hebben…, but so what! Je maakt maar een keer écht je debuut nietwaar?

MAAK EEN AFSPRAAK bij ANKii

WIENER BALL DRESS UITZOEKEN

Check tijdig de nog beschikbare pastijden voor het vinden en laten vermaken van jouw Debutantenbal Dress, de agenda is vaak al ruim vantevoren volgeboekt.

Bel ANKii op 06-5758 8080 als de gewenste pasdag in de online afsprakentool niet meer beschikbaar is…, misschien is er een afspraak uitgevallen – Luck is with the decisive Girls, just call!

Laat ons z.s.m. weten wanneer je komt. Een van onze coupeuses of stylisten neemt de tijd voor je om die ene perfécte japon te vinden, en neemt die voor je mee naar ons eigen professionele naaiatelier zodat jouw japon over een paar weken gereed kan zijn.

En willen jouw vrouwelijke gasten ook een prachtige Galajapon? Laat het dan even weten.., dan reserveren we meer tijd voor jou & je gezelschap!

Tot gauw!

OOK gala- & baljurken voor de gasten!

LOGO