Linea Raffaelli bruidsjurken

Iedere Linea Raffaelli bruidsjurk is een uniek model op zich. Het merk is zeer populair en wordt in meer dan 20 landen over de hele wereld verkocht. Wij van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR zijn zeer trots op het feit dat wij een van de winkels zijn waar de jurken hangen.

Wij beschikken over een ruime collectie aan bruidsjurken van dit merken en helpen je tijdens een pasafspraak graag verder. Tijdens deze afspraak heb je de boutique voor jezelf en voor de mensen die jij écht leuk vindt.

Linea Raffaelli

Toont alle 14 resultaten

Linea Raffaelli

Fantastische en buitengewone ervaring

Linea Raffaelli bruidsjurken zijn ontworpen met als doel bij te dragen aan een fantastische en buitengewone trouwdag. Want daar draagt een trouwjurk waar jij je fantastisch in voelt zeker aan bij. Iedere jurk is vervaardigd met de meest verfijnde Spaanse en Italiaanse stoffen. Bovendien geniet je ook nog eens van optimaal comfort en een goede pasvorm.

Ruime collectie aan bruidsjurken

In onze bruidsboutique ben je van harte welkom om bruidsjurken van de volgende merken te passen en bewonderen:

Pasafspraak maken

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze waanzínnig mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Tijdens deze afspraak in onze bruidswinkel heb je de hele boutique voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn... Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pasafspraak maken