Randy Fenoli bruidsjurk kopen

Wil jij op jouw huwelijksdag ook zo’n oogverblindende bruidsjurk van Randy Fenoli dragen?

De pasvorm en materiaalkeuze van de bruidsjurken die Randy Fenoli ontwerpt zijn fenomenaal.., je komt ogen te kort bij het uitzoeken van deze Randy Fenoli Silver Springs bruidsjurk collectie. Deze topstylist van Kleinfeld Bridal in New York kent deze materie als geen ander.

Randy Fenoli

Toont alle 18 resultaten

Randy Fenoli

Randy Fenoli in Nederland

Logisch.., een groot Designer wil natuurlijk niet dat zijn ontwerpen op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn. We zijn dan ook bijzonder trots op het feit dat Randy Fenoli ons heeft gevraagd of onze stijlvolle NEW YOUR STYLE BOUTIQUE een van de exclusieve verkooppunten van de Randy Fenoli wil worden. Dûh.., daarover hebben we geen moment getwijfeld, dat zul je begrijpen. Deze Randy Fenoli Weddingdress collectie past natuurlijk perféct  in een hippe bruidswinkel als de onze.

Randy Fenoli ontmoeten

Sandra & ik spraken hem onlangs persoonlijk tijdens de Nederlandse presentatie van zijn prachtige Randy Fenoli Silver Springs bruidsjurken collectie in Amsterdam.., wát een leuke man en wat een professional! Hij nam uitgebreid de tijd om ons te vertellen over de manier waarop hij als bruidsmode ontwerper de keuzes maakt die deze stúnning bruidsjurken collectie tot eindresultaat hebben gehad. De trouwjurken die hij had meegenomen voor zijn bruidsmodeshow zijn stuk voor stuk beeldschoon, iedere bruidsjurk heeft duidelijk zíjn signatuur en net even die extra glamour touch die je van zo’n beroemde bruidsjurken ontwerper mag verwachten. De man heeft absoluut klasse… VAVOOM!!

Wat kost een Randy Fenoli Bruidsjurk

Een bruidsjurk van Randy Fenoli signatuur is niet goedkoop.., maar dat mag je natuurlijk ook niet verwachten van een Designer bruidsjurken merk met een dergelijke gewéldige snit en materiaalkeuze.., het zijn dan ook stuk voor stuk juweeltjes! Tot mijn eigen verbazing ontdekte ik dat deze collectie al begint bij een goeie 2000,- euro…, en dan kun je het vervolgens natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. En natuurlijk hebben wij voor jou de allermooiste collectie uitgezocht in de meest prettige prijscategorie.

SAY YES TOT THE DRESS

Heb je eenmaal een pasafspraak gemaakt bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR dan mag je je alvast verheugen op een onwijs leuke passessie..,  “The Best Bridal Experience EVER!” Onze bruidswinkel hangt bómvol met prachtige Designer Bruidsjurken en vrijwel iedere bruid zegt I “Say Yes to the Dress” – en met de Silver Springs bruidsjurken collectie van Randy Fenoli is die kans al helemaal groot.

We verheugen ons er op je binnenkort te ontmoeten in de léukste bruidsjurken winkel voor Nederland & België.

Randy Fenoli
Randy Fenoli

Randy Fenoli Silver Springs bruidsjurken collectie

De voorgaande collecties waren nog nooit zó goed als deze nieuwe trouwjurken collectie voor.., Randy Fenoli heeft zich wat dat betreft absoluut overtroffen!

Met trots vertelde The Master Himself over de werkwijze die hij hanteert, en dat hij bij ieder ontwerp een specifiek type bruid voor onze heeft.

Niet iedere bruid zal natuurlijk hetzelfde type bruidsjurk willen en kunnen dragen.

De bruidsjurken van Randy Fenoli worden vervaardigd in een vooraanstaand bruidsmodeatelier, en zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Zo vind je in het komende verkoopseizoen in de bruidsjurkencollectie van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR bruidswinkel Dordrecht de kleuren Ivory/Nude, Ivory Silver en natuurlijk de Blush trouwjurken veelvuldig terugkomen.

Randy Fenoli Grote Maten bruidsjurk

In onze bruidsboudoir hebben we ook práchte bruidsjurken ingekocht voor ’The GRAND Diva’ Grote Maten bruidsjurken collectie.

We vinden het super belangrijk dat ook de bruid in plus size een gewéldige stijlvolle en hippe bruidsjurk kan passen.., en de collectie die we voor dit seizoen hebben ingekocht is ongelooflijk uitgebreid. Dus ook uit de Randy Fenoli Silver Spring collectie bestelde wij van MyVINTAGEBOUDOIR geweldige bruidsjurken in grote maten. We verkopen in álle maten onze bruidsjurken direct uit voorraad, dus óok in de plus size grote maten bruidsjurken collectie vind je trouwjurken die je direct mee kunt nemen als je dat wilt.

Randy Fenoli
Pasafspraak maken

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze waanzínnig mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Tijdens deze afspraak in onze bruidswinkel heb je de hele boutique voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn... Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pasafspraak maken