BRIDESMAIDS

Vind de perfecte

BRIDESMAIDS DRESSES

Nu ook in Nederland het prachtig kleden van BFF’s, zusjes, dochters, nichtjes etc. voor de bruiloft duidelijk in opkomst is, willen wij ook voor deze “bridesmaids & the maid of honor” een onwijs mooie mix- & match kleurencollectie in onze winkel hebben. In deze collectie vind je onwijs leuke gekleurde japonnen…, die je op verschillende manieren kunt wikkelen. In de loop van de tijd zal ook deze collectie flink worden uitgebreid met andere merken, stijlen & diverse lengtes.

Heb je bepaalde wensen, let us know! We vinden het onwijs leuk om jullie bij te staan in deze zoektocht naar ‘the perfect bridesmaids dresses’ en hebben intussen een aantal ongelooflijk leuke designers in onze portefeuille waar we in de toekomst veel van verwachten.

DIVERSE MODELLEN

In maat 34 t/m 46 hebben we al een mooi aanbod in dit genre…, en de meeste modellen zijn in alle maten op bestelling leverbaar, kom dus ruim op tijd als je jouw bridalsquat in dezelfde stijl of kleurenpalet wilt kleden, nice!

KOM LANGS

PASAFSPRAAK MAKEN

Check tijdig de nog beschikbare pastijden voor een afspraak met de héle groep, de agenda is vaak al ruim van tevoren volgeboekt. Wees dus op tijd en geniet van een unieke beleving bij onze bruidswinkels! Tot snel!

GET INSPIRED…

LOGO