Bekijk onze collectie bruidsjurken online

Komt je droombruiloft steeds meer en meer in zicht en wil je online alvast op zoek gaan naar de perfecte bruidsjurk waar je je heerlijk in voelt? Dan ben je van harte welkom op de website van onze winkel, ANKii | My VINTAGE BOUDOIR. We hebben een mooie ruime winkel in Dordrecht waar je de gehele collectie kunt bekijken en passen, maar vantevoren online oriënteren kan erg nuttig zijn als je nog niet weet wat voor bruidsjurk je op de grote dag wilt dragen. Je wilt tenslotte wel de juiste jurk dragen op de grote dag. De gehele collectie bruidsjurken van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR is online te vinden, waaronder de jurken van het prachtige merk ENZOANI. Neem gerust een kijkje en droom alvast verder over de bruiloft. Heeft u vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op via 06 – 57 58 80 80.

Ook de bruidslingerie en bruidsschoenen zijn online te bewonderen

Naast de collectie bruidsjurken, staat de collectie bruidslingerie en bruidsschoenen ook online! Je weet natuurlijk nooit zeker of de bruidsjurk, het lingeriesetje of schoenen die je online gevonden hebt zullen passen, maar zo kun je wel alvast kijken naar welke lingerie en schoenen perfect bij de bruidsjurk passen die je online gevonden hebt.

Pas de droomjurk in de winkel

Denk je dat je de droomcombinatie gevonden hebt en wil je deze graag passen in onze winkel in Dordrecht? Kom dan langs in onze winkel om een kijkje te nemen of maak een pasafspraak via het afspraakformulier. We zijn ook telefonisch te bereiken op het nummer 06 – 57 58 80 80. We helpen graag bij het vinden van de perfecte bruidsoutfit.

Pasafspraak maken Collectie bekijken
Pasafspraak maken