BRUIDSJURKEN SALE!

OP=OP!

Bruidsjurken SALE & aanbiedingen

SALE-2---rechts

SALE IS ON – YAHOO!!!

Ieder voorjaar begint voor ons als bruidswinkel met het inkopen van de allernieuwste bruidsjurken voor het volgende seizoen. Vanaf dat moment druppelen de eerste modellen al snel weer binnen, want er hangen zelfs as we speak alweer nieuwe exemplaren in onze bruidswinkel. Maar dat een kwestie van strategisch inkopen en goede contacten. Dát kunnen wij als de beste! Naast nieuwe modellen verkopen wij ook trouwjurken in onze outlet!

Het is onze missie om jou als aanstaande bruid te laten schitteren in die éne perfecte bruidsjurk die voor jou gemaakt lijkt!

Is de grote dag binnenkort? Bij ons vind je de mooiste bruidsjurken en bruidsmode in de sale! Wat wil je nog meer!? Neem gauw contact op voor een pasafspraak!

Geen levertijd-stress voordat je gaat trouwen

Sandra en ik hebben intussen verschillende inkoopbeurzen en huisshows van de grote merken bezocht. in de loop van het jaar volgen er dan altijd nog een aantal extra inkooprondes. Wij kiezen voor om onze bruidsjurken rechtstreeks uit voorraad te verkopen in plaats van die alleen maar op bestelling te leveren! Geen levertijd-stress, dus!

Oogverblindend mooie bruidsmode

Je begrijpt dat wij ons vak echt geweldig vinden! Welk meisje wil nu niet de hele dag tussen al die tule, Swarovski, kant en oogverblindend mooie bruidsmode merken vertoeven? Nou, Sandra en ik in ieder geval wel! Als je in de BruidsBoudoir bent dan begrijp je precies waarom wij het zo naar ons zin hebben hier! Kom je gauw eens langs? De jurken van Brinkman, ENZOANI, Diane le Grand, Maggie Sottero en Amare Couture Bridal wachten op je in onze boutique!

SALE-5---links

DESIGNER DRESS FOR LESS

Om al dat moois te kunnen onderbrengen gaat een deel van de collectie aan het einde van het verkoopseizoen in de SALE. Die periode is nu aangebroken! In de outlet vind je prachtige jurken. Maar we kiezen ervoor om ruimte te maken voor de nóg nieuwere ontwerpen. Zo is een designer bruidsjurk voor iedereen haalbaar. Wat je budget ook is. Een bruidsjurk van de allernieuwste collectie óf van de bruidsjurken collectie daarvóór.. WHO CARES REALLY..?!

€1000-, korting op een bruidsjurk

Soms moeten we met pijn in het hart afscheid nemen van bruidsjurk met een design dat zo uníek is dat niet iedereen hem durft te dragen. Sommige bruidsjurken uit de outlet gaan met een enorme korting – echt TOT WEL 1000,- EURO KORTING! – naar een bride to be die er ongelooflijk blij mee is. Daar doen we het uiteindelijk natuurlijk voor! Dan hebben we alwéer een goeie dag!

SALE-1---rechts

Van maat 46 tot maat 58 in de SALE

We weten dat de grote maten bruidsjurken in veel winkels niet voor het oprapen liggen. Her en der hangt er wel eens een verdwaald modelletje tussen. Uit het jaar 0, heel saai of juist super safe. Nu is simpliciteit heel mooi, maar niet uit het jaar 0! In onze winkel vind je dé jurk! Het is misschien wat overbodig. Intussen weet iedereen wel dat in onze bruidswinkel de meest gewéldige bruidsjurken voor grote maten hangen. Van maat 46 tot en met maat 58.. De bruid met een grote maat kan bij ons naar hartenlust trouwjurken passen.

Ook voor de curvy bruid

Wij zijn van mening dat een gebrek aan een grote maten trouwjurken een groot gemis is in sommige bruidswinkels. Ook een curvy bruid wil al dat moois gewoon lekker aan kunnen trekken en beoordelen of het al dan niet bij haar figuur past. Prachtige body hugging bruidsjurken. Of misschien een grote maten bruidsjurk die minder strak zit maar je ongelooflijk goed flatteert. Zeg het maar! We hebben al dat soort bruidsjurken in huis en nu dus ook in de SALE!

SALE-4--links

Bruidschoenen maken de outfit af

Natuurlijk heb je onder die prachtige bruidsjurk fijn zittende – of ten minste super móóie – bruidsschoenen en bruidslingerie nodig! Wij werken altijd met pasmodellen van de meest prettig zittende bruidsschoenen. Misschien passen de schoenen die een andere bruid besteld had jou wel perfect? Je weet maar nooit wat je vindt! Wie zal het zeggen? Deze bruidsschoenen zijn ook allemaal in de SALE.

Kom jij tijdens de SALE bruidsjurken passen bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR? Dan hebben we vást nog wel een te gek paar bruidsschoentjes die we voor een lief prijsje aan je mee kunnen geven bij je bruidsjurk. Tel uit je winst!

0

NIENKE PLAS @My VINTAGE BOUDOUR

Een tijdje geleden hadden we het genoegen om vlogster en entertainer Nienke Plas en haar vriendinnen te ontvangen. Ze post nog regelmatig foto’s van zichzelf in één van de bruidsjurken uit onze bruidsmode collectie. Volg je haar? Dan heb je die prachtige beelden vast wel eens voorbij zien komen! Nu was de hele passessie van Nienke Plas en haar vriendinnen natuurlijk een geintje tussen haar en onszelf.

Trouwens… Een aantal van de bruidsjurken die Nienke Plas heeft gepast is nu in de SALE.. Ik bedoel: wie kan er nu zeggen dat ze de trouwjurk van Nienke Plas heeft gekocht? Tot gauw!

Bruidswinkel helemaal voor jou alleen

We hebben onze bruidswinkel vrijwel iedere dag vol en ontvangen slechts 3 bruiden per dag. Op het moment dat jij bruidsjurken komt passen reserveren wij de hele zaak voor jou en je gezelschap. Ja, helemaal voor jou alleen! Geen pottenkijkers. Alle aandacht is op dat moment voor jullie! Hadden we al verteld dat het bij ons heel erg leuk is om dé bruidsjurk te vinden? Dat je voor het eerst je trouwjurk gaat passen is immers een hele spannende maar vooral leuke gebeurtenis! De bruiloft is de mooiste dag van je leven.

Badgley_Mischka_2017_Soc_Show_Web_5

De léukste bruidswinkel voor Zuid Nederland & België

Kies jij voor de zoektocht naar jouw bruidsjurk voor ANKii | My VINTAGE BOUDOIR? Dan mag jij je alvast verheugen op de léukste passessie ever.., lees onze klantrecensies maar eens op ‘The Perfect Wedding’

  • Gloednieuwe én Vintage trouwjurken van tóplabels
  • MAGAZIJN SALE al vanaf 499,- tot MAXIMAAL 1499,- euro! 
  • DESIGNER SALE tot wel 1000,- euro korting! 
  • Vaak direct uit voorraad leverbaar en al vanaf 1099,- tot max 3950,- euro
  • Een grote collectie bruidsjurken in reguliere maten vanaf maat 34 t/m 46
  • Grote collectie grote maten bruidsjurken tot en met maat 58 op voorraad
  • In onze collectie vind je jurken van de allermooiste bruidsmodelabels.
  • We reserveren de hele bruidswinkel speciaal voor jóu
  • De agenda is vaak wél al ver van te voren volgeboekt, dus bel ons snel!
  • ZEKER TIJDENS DE SALE!

SEE YOU SOON LOVELIES!

XoXo ANKii

Recensies

5/5

Wat héérlijk om de hele winkel voor jezelf en gezelschap te hebben… De bruidsjurken zijn prachtig en de mijne mocht zelfs direct mee naar huis. Ik kan niet wachten tot ik terug kan voor het afpassen!

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze waanzínnig mooie collectie trouwjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak op onze website. Tijdens deze afspraak in onze bruidswinkel heb je de hele boutique voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn. Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden!

Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!