Prachtige trouwjurk voor de zwangere bruid

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een trouwjurk? Wauw, van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuws. Wij van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR beschikken over een uitgebreid aanbod aan trouwjurken die speciaal voor jouw babybuikje gemaakt lijken te zijn.

Door de uitgekozen bruidsjurk 2 weken voor de wedding te komen passen, hoef je nooit bang te zijn voor een trouwjurk die op het laatste moment niet meer past. Je wordt zonder twijfel een prachtige zwangere bruid. Bekijk een voorproefje op onze website en maak een pasafspraak.

Vanaf 5 maanden in verwachting

Toont alle 19 resultaten

Vanaf 5 maanden in verwachting

Trouwen en zwanger

Wanneer je zwanger bent én gaat trouwen, gaan er waarschijnlijk een aantal gedachtes door je hoofd. ‘Ik ben zwanger en ga trouwen, hoe moet dat nou met de bruidsjurk!?’ Je weet nooit hoe snel je buikje groeit en in hoeverre de rest van jouw lichaam verandert. Één ding weten we zeker: je buik en je borsten gaan groeien wanneer je zwanger bent. Er is toch niks mooier dan dat?

Altijd een oplossing

Wij hebben door de jaren heen al veel zwangere bruiden geholpen tijdens het vinden van hun droom trouwjurk. Ook voor jou vinden we dé bruidsjurk, zodat je op je mooist kunt trouwen. En nee, die hoeft niet truttig te zijn. Er is altijd een oplossing.

Ook wanneer je al een jurk uitgezocht hebt en ineens zwanger blijkt te zijn is er geen reden tot paniek, er is altijd een oplossing. In dat geval kun je namelijk kiezen voor een ruiling passessie. Daar zijn wel kosten aan verbonden, maar dan trouw je wel in een jurk die perfect past.

Prachtig niet truttig exemplaar

In veel bruidsmode winkels kun je terecht voor een ruim aanbod aan positie bruidsjurken. Echter vinden wij sommige positie trouwjurken vaak maar truttig. Bij positie trouwjurken zit de stof bij de buste vaak los, terwijl wij juist vinden dat de buste best gezien mag worden. Ook maken positie trouwjurken bruiden vaak onnodig dik, zo zonde. Om die reden verkopen wij geen speciale positie trouwjurken.

Wist je dat je tot 5/6 maanden zwangerschap nog een gewoon model trouwjurk kunt dragen? Pas wanneer er echt sprake is van een bolle buik kan het handig zijn om te kiezen voor een wat lossere trouwjurk. Hierbij kun je denken aan een prachtig exemplaar met plooien of plissé. Geen truttige positie trouwjurken, dus. VAVOOM!

Pasafspraak in het atelier

Wanneer je zwanger bent, kom je vanaf 2 weken voor dé dag 2 á 3 keer langs in het atelier voor het passen van jouw jurk die je eerder al uitgekozen hebt. Last minute is in het geval van zwangere bruiden altijd beter. Wanneer je zwanger bent kan de bruidsjurk namelijk na een dag al weer anders zitten. Het gaat immers allemaal zo snel! Tussendoor passen heeft dus echt geen zin.

Vanaf 5 maanden in verwachting
Vanaf 5 maanden in verwachting

Ervaren coupeuses en stylistes

Onze coupeuses en stylistes hebben jarenlange ervaring in het vak. Zij weten als de beste welke jurk het best bij jou (en je babybuikje) en hoe ze de jurk perfect passend maken. En wat zijn je wensen voor je trouwjurk? Wil jij je zwangere buik camoufleren, of wil je juist accentueren dat je zwanger bent? Door dit aan ons door te geven verloopt de zoektocht naar jouw trouwjurk gemakkelijker én sneller.

Bijpassende lingerie en schoenen

Lingerie is een belangrijk onderdeel voor iedere bruid, of je nou een babybump hebt of niet. De perfecte bruidsjurk valt of staat met de beste bijpassende lingerie. Goede ondersteuning en optimaal draagcomfort is ontzettend belangrijk voor de zwangere vrouw die gaat trouwen.

Echter raden we je wel aan om bruidslingerie vlak voor de bruiloft te passen en te kopen. De kans is namelijk groot dat je borsten ook nog een of meerdere cupmaten groter worden. Lingerie die te klein is staat niet mooi onder een trouwjurk en zit ook niet lekker. Maar ook goed passende bruidsschoenen zijn belangrijk voor bruiden, aangezien je enkels tijdens de zwangerschap kunnen zwellen. Daarnaast kan een wedding ook best vermoeiend zijn.

Recensies

5/5

Wat héérlijk om de hele winkel voor jezelf en gezelschap te hebben… De bruidsjurken zijn prachtig en de mijne mocht zelfs direct mee naar huis. Ik kan niet wachten tot ik terug kan voor het afpassen!

Pasafspraak maken

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze waanzínnig mooie collectie bruidsjurken komen bewonderen en passen? Maak dan nu direct een pasafspraak. Tijdens deze afspraak in onze bruidswinkel heb je de hele boutique voor jezelf en de mensen die jij écht leuk vind en belangrijk voor jouw beslissing zijn... Onze stylisten en coupeuses helpen je om jouw droomjurk te vinden! Heb je alvast vragen voor ons of wil je eerst wat meer informatie ontvangen over de beschikbaarheid van onze collectie? Neem even contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06-57588080 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij verheugen ons er op je te ontmoeten!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Pasafspraak maken