THE PARTY EDITION

Vind de perfecte

BRIDESMAIDS DRESSES

Wil jij met je familie of vriendinnen feestkleding in een winkel komen passen? Ook in Nederland is het in opkomst: het kleden van je vriendinnen, zussen, dochters of nichtjes in dezelfde stijl of kleurenpalet. Over het algemeen zijn de meeste mensen bekend met winkels waar je trouwjurken kan passen. Maar ken je ons concept al? Het gezellig samen passen van feestjurken.

Maak direct een afspraak en kom langs!

EEN JURK VOOR EEN EEN SPECIALE DAG

Een feestelijke aangelegenheid zoals een bruiloft, jubileum of het behalen van een diploma is niet zomaar iets. Wanneer je een bruidsmeisje of bruiloftgast bent, kunnen wij ons heel goed voorstellen dat ook jij en je familie of vriendinnen er op jullie mooist uit willen zien. Het is eenmaal een speciale dag die je niet snel gaat vergeten.


kom langs

PASSEN IN ONZE WINKEL

Het passen en kiezen van een geschikte jurk kost veel tijd en energie. Stel je voor dat je tientallen winkels af gaat en jurken past. Ben je meerdere jurken tegengekomen die je mooi vond staan? Dan is de kans groot dat je uiteindelijk terug moet naar die winkel. Wanneer die winkel niet zo dichtbij is als je had gewild, is het fijn wanneer je een ruim assortiment op een plek zou hebben. Ook het bestellen van jurken kost extra tijd, energie en in vele gevallen: geld. Online ga je allerlei webshops af, bestel je jurken en betaal je voor eventuele verzendkosten. Niet de juiste maat of is het in het echt niet de gewenste kleur? Dan moet de jurk helaas worden geretourneerd en pak je je zoektocht weer op.

bekijk Ons aanbod

Naast trouwjurken, hebben wij ook feestjurken voor bruidsmeisjes en bruiloftgasten in ons aanbod. Wij hebben een collectie van prachtige mix & match jurken. Deze collectie wordt altijd uitgebreid met andere merken, kleuren, stijlen en diverse lengtes. Intussen hebben wij een aantal geweldige designers in onze winkel hangen, waar we in de toekomst nog meer van verwachten. In de maten 34 t/m 46 hebben we een mooi aanbod aan jurken voor bruidsmeisjes. Wil je je bruiloftsquad graag in dezelfde stijl of kleurenpalet kleden? Kom dan ruim op tijd. De meeste modellen zijn in alle maten op bestelling beschikbaar.

GET INSPIRED…

LOGO

De prachtigste

Bruidsaccessoires

De trouwjurk, bruidsmeisjesjurk of feestjurk van je dromen vinden is al een mijlpaal. Maar natuurlijk is alleen een jurk lang niet genoeg. Bruidsaccessoires of mooie bruidslingerie horen hier ook bij. Ook dit hebben wij in ons assortiment. Wat denk je van een sluier, handgemaakte diadeem of oorbellen? Misschien kies je er wel voor om gecombineerd met je jurk een een stola te dragen. Tot slot is het belangrijk dat de schoenen die je onder je jurk aan hebt comfortabel zijn. Ondanks dat het oog wat wilt hebben, is het essentieel dat je manieren vindt om extra comfort toe te passen. Dit kan door middel van transparante inlegzooltjes, hieltjes en voorvoetondersteuning.

Heb je er al zin in om er een leuke dag van te maken en bij My Vintage Boudoir jurken te komen passen? Maak meteen een pasafspraak! Wij staan jullie graag bij tijdens de zoektocht naar de perfecte jurk. Een tip: bekijk tijdig de beschikbare tijden wanneer je met een groep wilt komen. Onze agenda is namelijk vaak al ruim van tevoren volgeboekt.