Trouwjurken

Jouw adres voor trouwjurken

Bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR heb je hét adres gevonden voor trouwjurken. Gefeliciteerd: je gaat trouwen! Bijzonder, want jij en je partner gaan elkaar officieel het ja-woord geven. Wat is er nu mooier dan het vieren van de liefde? Hier hoort natuurlijk een prachtige trouwjurk bij. Wellicht heb je al sinds klein meisje jouw droomjurk voor ogen. Maar misschien ben je volledig blanco en wil je, je voornamelijk laten verrassen. Je bent hoe dan ook welkom bij ANKii | My VINTAGE BOUDOIR. Wij beschikken over een uitgebreide collectie aan trouwjurken; zowel nieuwe als tweedehands (vintage) exemplaren. De nieuwe jurken zijn bijvoorbeeld van merken als Enzoani, Pronovias, Tres Chic, Brinkman, La Sposa of Elisabeth Grace. Stuk voor stuk kwalitatief hoge merken die de kunst van het maken van trouwjurken als geen ander hebben begrepen. Maar je hebt ook de optie om te kiezen voor een vintage jurk. Ook bijzonder, want de jurk is voor jou door een ander gedragen tijdens het geven van het ja-woord. Jij beslist, wij denken met jou mee. ANKii | My VINTAGE BOUDOIR heet je van harte welkom!

Onze collectie aan trouwjurken

Geen één vrouw is hetzelfde, daarom zijn er ook zoveel diverse trouwjurken gemaakt. De ene bruid is dol op een jurk met kant, de ander houdt juist van een effen en neutrale stof. En waar de ene vrouw niet kan wachten tot ze in een prinsessenjurk met A-lijn mag trouwen, wil de ander juist een hartvormige jurk. ANKii | My VINTAGE BOUDOIR snapt dit als geen ander. Daarom luisteren onze medewerkers nauwkeurig naar jouw wensen en stijlvoorkeuren. Omdat het kiezen van de perfecte trouwjurk niet een klus is die doorgaans snel is gemaakt, adviseren wij je om een pasafspraak bij ons te maken. Zo weten we zeker dat we echt de tijd voor jou kunnen nemen en dat jij naar buiten wandelt met de perfecte trouwjurk!

Trouwjurken én meer!

Nu is het bekijken van onze collectie aan trouwjurken al geweldig, maar hier houdt het feestje nog niet op! Want wat dacht je van het kiezen van de juiste bruidsschoenen? Jouw jurk kan nog zo mooi zijn, maar wanneer je hier niet de juiste schoenen onder draagt, kan dit de jurk naar beneden doen halen. Wij adviseren je graag in onze winkel! Tevens helpen wij je ook van harte bij het kiezen van mooie bruidslingerie. Bruidslingerie is uiteraard leuk voor jouw kersverse man of vrouw na de bruiloft, maar het dient ook als mooie basis voor jouw trouwjurk. Met de juiste bruidslingerie die nauw aansluit op jouw lichaam, komt jouw trouwjurk vele malen beter tot haar recht! Wij adviseren, helpen en begeleiden jou graag. Van trouwjurken tot aan de accessoires!

Pasafspraak maken

Wil jij graag onze collectie aan trouwjurken met eigen ogen komen bewonderen? Maak dan een pasafspraak. Onze medewerkers staan graag voor je klaar om de jurk van jouw dromen te vinden! Heb je eerst nog wat vragen voor ons of zou je graag meer informatie willen ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Bijvoorbeeld door te bellen naar 06- 57 58 80 80 of een e-mail te sturen naar info@myvintageboudoir.nl. Wij helpen je van harte verder!

Pasafspraak maken Collectie bekijken
Pasafspraak maken